• Δάπεδα Technofloor - ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  • info@technofloor.com.gr

Λεωφ. Μαραθώνος 43,

Πικέρμι 19009

+(30) 210 6037101

+(30) 694 4737072

Η εταιρεία TechnoFloor ιδρύθηκε το 1998 και έκτοτε δραστηριοποιείται με επιτυχία στην προμήθεια και τοποθέτηση δαπέδων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Η TechnoFloor με απόλυτη προσήλωση στο τρίπτυχο:

  • Εξαιρετική ποιότητα
  • Καινοτόμα υλικά
  • Υψηλή τεχνογνωσία

Συνεργάζεται με επώνυμους Ευρωπαϊκούς οίκους όπως kronotex - ter Hürne - Balterio - moduleo - forbo - 2tec2 - WISE - Sit-in - TOPCIMENT ο καθένας πρωτοπόρος στο είδος του, εξασφαλίζοντας μοναδικές συλλογές αυστηρών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής.

Το εξιδεικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας θα σας βοηθήσει όχι μόνο προτείνοντας σας τα καταλληλότερα προϊόντα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου σας, αλλά υλοποιώντας κάθε είδους απαιτητική και ιδιαίτερη κατασκευή του δαπέδου σας. Αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την εγγύηση διάρκειας ζωής που προσφέρει ο κατασκευαστής.

Παράλληλα η εταιρεία μας σε συνεργασία με τo μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής πατητής τσιμεντοκονίας στην Ισπανία, TOPCIMENT δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνοτροπίες της πατητής τσιμεντοκονίας, αλλά και της χαλαζιακής επένδυσης με ρητινούχα συστήματα, σε άπειρες εφαρμογές, αναδεικνύοντας το φυσικό αποτέλεσμα και την απλότητα των υλικών. Επιλέξτε το είδος δαπέδου που ταιριάζει στο χώρο σας. Είμαστε στην διάθεσή σας με γνώση, εμπειρία και λύσεις, με στόχο το άρτιο τεχνικά και αισθητικά αποτέλεσμα ,και φυσικά τον απόλυτα ικανοποιημένο πελάτη.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Δείτε ρεαλιστικά τα διάφορα είδη δαπέδων, μέσω της εφαρμογής οπτικής απεικόνισης , της εταιρείας Ter Huerne. Επιλέξτε το είδος δαπέδου που ταιριάζει στο χώρο σας και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Δείτε επίσης ρεαλιστικά τα διάφορα είδη δαπέδων της εταιρείας Kronotex, μέσω της εφαρμογής οπτικής απεικόνισης

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε

Εισάγετε παρακάτω τα στοιχεία επικοινωνίας ουτως ώστε να καταφέρουμε να σας καλέσουμε

 

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Αποδοχή