Χαλαζιακή Επένδυση
previous arrow
next arrow
Slider

Γιατί χαλαζιακή επένδυση?

Για την άψογη αισθητική, ενιαία μονολιθική επιφάνεια, μεγάλη ποικιλία φυσικών και τεχνιτών αποχρώσεων.

Για την υψηλή ποιότητα, μεγάλη αντοχή σε χημικές και μηχανικές καταπονήσεις, αντοχή σε συνθήκες εξωτερικού χώρου, αντοχή στον χρόνο.

Γιατί ταιριάζει παντού σε δάπεδα οικιακά ή σε επαγγελματικούς χώρους. Τοίχους εσωτερικούς ή εξωτερικούς, πισίνες, αυλές ,βεράντες, περιβάλλοντες χώρους πισίνας, μπάνια ,σκαλοπάτια.

Για την απόλυτη ευελιξία σε καινούριες κατασκευές ή ανακαινίσεις. Συνδυάζεται με ενδοδαπέδια θέρμανση. Καθαρή τοποθέτηση με ελάχιστο πάχος στρώσης.

Η έγχρωμη άμμος Granucol, παράγεται από χαλαζιακή άμμο εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής καθαρότητας (SiO2 > 99%) και διατίθεται στις περισσότερες αποχρώσεις του χρωματολογίου RAL. Αναλόγως με την εφαρμογή για την οποία προορίζεται η έγχρωμη άμμος, χρησιμοποιούνται κατάλληλης βάσης βαφές – οργανικές και ανόργανες –  οι οποίες προσδίδουν στο προϊόν υψηλή αντοχή σε απαιτητικές συνθήκες, όπως σε έντονη μηχανική καταπόνηση και συνθήκες εξωτερικού χώρου.

Η έγχρωμη χαλαζιακή άμμος  GRANUCOL βρίσκει εφαρμογή στην κατασκευή ρητινούχων αρχιτεκτονικών δαπέδων, σε ειδικά διακοσμητικά επιχρίσματα όπως ο ακρυλικός σοβάς

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΥΣ?

Η χαλαζιακή επένδυση εφαρμόζεται από ειδικευμένα συνεργεία, επάνω σε οποιαδήποτε σταθερή επιφάνεια, όπως τσιμεντοκονία, μπετό, πλακάκι, μωσαϊκό, μάρμαρο κλπ. Εφαρμόζεται  σε πάχος στρώσης από 3 έως 20mm(αναλόγως της κοκομετρίας) αντικαθιστώντας τις κλασσικές επενδύσεις (πλακάκι , μάρμαρο, πέτρα) προσδίδοντας ιδιαίτερο στυλ και αναδεικνύοντας κάθε χώρο και περιβάλλον.

ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ Ή ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΥΛ?

Η χαλαζιακή επένδυση διατίθεται σε φυσικές αποχρώσεις της άμμου καθώς και σε όλα τα χρώματα του RAL με αποτέλεσμα να ταιριάζει στους περισσότερους χώρους και περιβάλλοντα, κλασικά, μοντέρνα ή παραδοσιακά.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αμέτρητοι συνδυασμοί αποχρώσεων.

Ζητήστε προσφορά

Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα!

Δείγματα Χαλαζιακής Επένδυσης

Το σύστημα επένδυσης με χαλαζιακή άμμο και διαφανείς ρητίνες, εφαρμόζεται σε δάπεδα, τοίχους, πισίνες, περιβάλλοντες χώρους καθώς επίσης σε μπάνια, σκάλες, πάγκους έπιπλα κλπ.

Αποδίδει πλήρως την φυσική αίσθηση της άμμου με μικρότερη ή μεγαλύτερη κοκομετρία, είναι αντιολισθητική, έχει ενιαία επιφάνεια(χωρίς αρμούς)με μεγάλη ποικιλία φυσικών ή τεχνιτών αποχρώσεων, με δυνατότητα δημιουργίας σχεδίων ή ενσωμάτωσης οπτικών ινών. Έχει εξαιρετική αντοχή σε συνθήκες εξωτερικού χώρου καθώς και σε χημικές και μηχανικές καταπονήσεις. Συνδυάζει την άψογη αισθητική με την υψηλή ποιότητα.

Dimensions

Dimensions

1

1

2

2

5

5

6

6

8

8

11

11

13

13

14

14

15

15

16

16

17

17

18

18

20

20

19

19

21

21

22

22

24

24

23

23

40

40

41

41

Δείτε ακόμα

Χαλαζιακή Επένδυση

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε

Εισάγετε παρακάτω τα στοιχεία επικοινωνίας ουτως ώστε να καταφέρουμε να σας καλέσουμε

 

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Αποδοχή